System glitch

    Hey everyone, there appears to be some kind of system glitch which is not allowing anyone to access more than the first page of answers to questions.  Nothing has changed that I can see from my end; however, PaulB (the owner) has more tools and expertise than I do.  I’ve sent him a message and hopefully he can get it figured out.

    In the meantime, apologies for the inconvenience!

    Dale – TMB Board Czar

    Fell out of ... Asked on August 13, 2020 in Announcements.

    Thanks for letting us know this is being addressed. :mrgreen:

    on August 13, 2020.
    Add Comment
    6 Answer(s)

      I just saw that it’s not just affecting beyond the first page of answers, but I also can’t go beyond the first page of questions.

      Under the stars Answered on August 13, 2020.
      Add Comment

        I just saw that it’s not just affecting beyond the first page of answers, but I also can’t go beyond the first page of questions.

        Interesting.  I’m not getting that.  I can go to any page of questions, but not past the first page of answers on a particular thread.

        Fell out of ... Answered on August 13, 2020.
        Add Comment

          Hi Dale. I posted this on the other thread, but it was posted to page 2 and not visible due to the glitch.

          My best guess is that WordPress (the CMS the site runs on) was upgraded to the latest major release version (5.5) yesterday and is probably causing some of these glitches due to compatibility issues.

          It looks like the plugins/theme (QAEngine) that the board runs  off of through WordPress has a newer version available as well.

          Hammock Answered on August 13, 2020.

          I saw your post under Latest Answers and chased down the rest of it by going to your profile (I think Scott posted that as a way to see additional posts) and thought, “I wonder if I should copy and paste to a new question so Dale and PaulB are sure to see it?” Then I forgot about it. Glad you brought it forward after all!

          on August 13, 2020.
          Add Comment

            I have the same questions problem as @SC. This is on computer (Mac) with Safari.

            I get around it by greatly increasing the number of posts listed per page, for instance:

            https://qna.themarriagebed.com/?numbers=100

            That gives the last 100 questions. You can change the number at the end of the URL to give whatever number you want on a computer, but as I understand the number on mobile is fixed at 10.

            -Scott

            ETA: One can get the 10-question pages one normally sees by manually typing in the proper link. Example (change the page # to what you desire):

            https://qna.themarriagebed.com/page/2/

            Thus, it seems like for questions only the buttons at the bottom are broken.

            Under the stars Answered on August 13, 2020.
            Add Comment

              I had the same basic thought, Intrepides (but I don’t speak geek well enough to articulate it! LOL).  I know that there was an update a couple days ago, so that may be the cause.  Unfortunately, it’s above my pay grade to fix, and it would make my head hurt to even try, so I leave that stuff to Paul! 🙂

              Fell out of ... Answered on August 13, 2020.

              @Dale: I’ve been doing some investigating. It looks like others are experiencing it with WordPress 5.5 as well: https://wordpress.org/support/topic/wp-5-5-problems-with-permalinks/

              on August 14, 2020.
              Add Comment

                Like SC, I can only access the first page of questions.

                On the floor Answered on August 13, 2020.
                Add Comment

                Your Answer

                By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.